Werkwijze en kosten

BESTE ENERGIELABEL LOKET

Als u een energielabel nodig heeft, dan wilt u natuurlijk het beste energielabel hebben dat hoort bij uw woning.


U wilt geen definitief D-energielabel, als uw woning eigenlijk een

B-energielabel behoort te krijgen.


Wij van het Beste Energielabel Loket doen er alles aan om ervoor te zorgen dat u het beste energielabel voor uw woning krijgt, door goed de door u aangeleverde bewijzen te beoordelen en desgewenst persoonlijk bij u langs te komen.


Kosten voor en registreren van uw definitieve energielabel:


  • Registratie inclusief controle van de bewijsstukken: € 10,-


  • Wilt u dat wij samen (telefonisch) met u uw aanvraag invullen en uw energielabel daarna meteen voor u registreren? Dat kan. De kosten hiervoor bedragen € 99,-


  • Wilt u dat wij bij u thuis langskomen, zodat wij uw aanvraag voor u invullen en uw energielabel meteen registreren? Ook dat is mogelijk. De kosten hiervoor bedragen € 249,-


Alle kosten zijn inclusief btw.U heeft uw geregistreerde energielabel altijd dezelfde dag nog in huis!"Super! Al het werk rondom het energielabel kost al zoveel tijd en moeite. Via dit Beste Energielabel Loket kreeg ik mijn energielabel binnen een half uur via de e-mail. Heel fijn! Groetjes, Marjan Franssen"


"Erg prettig geholpen door dit buro. Wij hadden onze cv-ketel ingeschat op ouder dan 1998. Sabine, van het Beste Energielabel Loket, wees ons erop, na het checken van onze documenten, dat wij een jongere cv-ketel hebben dan wij dachten. Mooi dat wij hierdoor een B-label i.p.v. een C-label hebben gekregen! Bedankt Sabine!

Met vriendelijke groet, Dennis Schaapman"

Wilt u ons graag selecteren als uw erkend deskundige?

Op de site www.energielabelvoorwoningen.nl kunt u ons vinden door bij de pagina met alle deskundigen, rechts in het zoekveld 'vierhout' te toetsen. Wij helpen u graag!

CONTACT

Baron de Catersstraat 1, 4725 AX    Wouwse Plantage, Noord-Brabant

KvK 20133670

06 - 11 01 46 02

BTW-nummer NL001947950B12

info@besteenergielabel.nlSiteLock

Copyright © All Rights Reserved